Около България - Обиколка на България с кола по 4те и граници

Bansko Villa Златева къща, гр.Банско

 Всички условия, за да се почувствате прекрасно, в "Банско Вила Златева къща" са налице: камина, котка, 200-годишна механа, вкусна  храна и откровено любезен сервитьор, хубава стая, автентичен дух и атмосфера.


 Когато пристигнахме в Банско, нямахме направена резервация и започнахме да звъним в различни места за настаняване.През април обаче тук не е пълно с туристи като през зимата и повечето хотелчета не бяха отворени. Обаче късметът ни проработи безпогрешно - озовахме се на най-прекрасното място за нощувка, без да преувеличавам.


 Стаята ни беше малка и симпатична, дограмата - стара, явно автентична, стените - облицовани с дърво. Веднага усетихме, че сме на правилното място...


 Механата към хотелчето е истинска находка! Сервитьорът ни разказа, че е на 200 год. и това си личеше. Двете камини в нея направо ни разтопиха, а вкусните гозби и червеното вино ... просто нямам думи...В допълнение около нас се въртеше котката Хепи. Опитайте и ще разберета за какво говоря.


Цените са напълно нормални - варират според сезона, като започват от 40 лв.


www.banskovilla.com


Банско,ул.Еделвайс 9


0889 94 94 49Ако тази статия Ви е харесала, запишете се и за нашия бюлетин за още интересна информация директно във Вашата електронна поща!КоментариМясто за Вашия коментар: