Около България - Обиколка на България с кола по 4те и граници
 Когато се замисля за света и местата, които искам да видя, или пътуванията, които жадувам да осъществя, първата класация винаги заема...


1.Транссибирската железница


 Не си спомням от кога, но тя толкова силно е залегнала в мен, че понякога си мисля, че вече съм направила това пътуване. 


 Транссибирската железница с нейните 9288,2 км е най-дългата железопътна линия в света и обхваща маршрута от Санкт Петербург до Владивосток. Създаването й е като сценарий за холивудски филм, а пътуването с нея ми изглежда най-романтичната сбъдната мечта. 


2.80 дни около света


3.1 държава в Африка и 1 държава в Южна Америка


4.Санкт Петербур


5.Испания


Да, искам да обикалям Европа на длъж и шир, но на Испания искам да отделя специално време и внимание. Често си мисля, че душата ми е там...Не говоря испански, но само при мисълта за тази страна ми става леко и приятно и копнея да се върна там, макар вече два пъти да сме я посещавали с Емо.Мечтая да обикаляме не само големите й и икрасиви градове, но и малките селца, които крият своите тайни...


6.Бившите Руски републики:Киргизстан,Туркменистан,Узбекистан,Казахстан...


7.Острови:Мадагаскар, Сахалин, Сейшели, Коморски о-ви


8.Из Европа с каравана, кола, влак, автобус, самолет...за 1 месец


9.Япония


10.


 Ако тази статия Ви е харесала, запишете се и за нашия бюлетин за още интересна информация директно във Вашата електронна поща!КоментариМясто за Вашия коментар: